Selecteer een pagina

Over

Haal ‘safe’ je rijbewijs in Dordrecht

Rij-Safe rijschool in Dordrecht staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en een gezelligheid. Veilig doordat we jou op een zo goed mogelijke manier laten rijden, betrouwbaar doordat we altijd doen wat we zeggen, en gezellig is het eigenlijk altijd in de auto. Want plezier in het rijden is wat ons betreft ook heel belangrijk voor het behalen van je rijbewijs, naast het leren van alle noodzakelijke dingen en het herhalen van handelingen die minder goed gaan. Buiten reguliere rijlessen om, bieden we ook opfriscursussen. Als je bijvoorbeeld lang niet hebt gereden, of gewoon weer eens wat technieken wilt bijspijkeren. Wij verwelkomen je graag bij Rij-Safe, rijschool in Dordrecht.

Iedereen welkom bij Rij-Safe rijschool Dordrecht

Rij-Safe is in 2016 opgericht door instructeur Wouter Rijper. Na een carrière in een andere richting, besloot Wouter zijn eigen rijschool te starten. Door zijn recente opleiding is hij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarbij bestond er altijd al een pedagogisch-didactische link, dankzij de jarenlange expertise als coach en instructeur bij de wedstrijdploeg van de zwemclub. Hierdoor is het inslijpen van kennis en vaardigheden bij anderen een tweede natuur. Mede door de ervaring bij de wedstrijdploeg is er ook een goede aansluiting bij de belevingswereld van jongeren. Maar uiteraard kunnen ouderen ook rijles krijgen bij Rij-Safe.

Echt iedereen is welkom bij onze rijschool in Dordrecht.

Introductiepakket van vijf lessen
bij rijschool in Dordrecht

Rij-Safe rijschool in Dordrecht hanteert anders dan veel rijscholen een introductiepakket van vijf lessen, inclusief praktijkexamen. In die eerste vijf lessen maken we kennis en proberen we een helder beeld te krijgen van wat jij allemaal kunt en hoe snel je kunt leren. Op basis daarvan schaf je een vervolgpakket aan. Mocht je gaandeweg het traject toch sneller of langzamer leren dan verwacht, dan passen we het lespakket uiteraard aan. We leren je bij Rij-Safe geen trucjes, maar zorgen ervoor dat je het ook écht weet en kunt. Dat lukt door de verbeterpunten met geduld te herhalen (als het moet op 20 verschillende manieren) en stap voor stap door te gaan. Zo werken we aan je inzicht, techniek én zelfvertrouwen bij onze rijschool in Dordrecht.

Daarom rijlessen bij Rij-Safe in Dordrecht!

N

Veilig

N

Betrouwbaar

N

Gezellig

N

Veel geduld

N

Maatwerk

N

Theoriecursus & opfriscursussen

N

Rijbewijs halen

N

Ook bij faalangst

N

Goede tarieven

Goede rijschool in Dordrecht

Goede rijschool in Dordrecht gezocht, waar je veilig leert rijden tijdens de op maat gemaakte rijlessen?
Meld je dan nu aan bij Rij-Safe, rijschool in Dordrecht!