Selecteer een pagina

Rijles in Dordrecht

Rijles in Dordrecht bij Rij-Safe

Neem rijles in Dordrecht en leer de omgeving goed en veilig bij rijschool Rij-Safe. Of je nu jong of wat ouder bent: iedereen is bij ons welkom om z’n rijbewijs te halen of alleen wat vaardigheden op te frissen. De lessen verlopen nooit helemaal via een vast schema, we bekijken namelijk precies waar jouw verbeterpunten liggen. Geen mens is namelijk hetzelfde en dus behandelen we onze leerlingen ook niet zo. Wat iedereen wel ontvangt is geduld: weet je iets na een tweede of derde keer niet, dan blijven we de informatie gewoon herhalen-herhalen-herhalen. Net zolang totdat jij het snapt. En daar gaan we uiteraard voor bij Rij-Safe, rijschool in Dordrecht! Begin je Rijles in Dordrecht en maak een afspraak. 

Wij werken volgens de richtlijnen van het CBR*

2toDrive bij Rij-Safe

Met 16,5 beginnen met rijlessen? Ook bij Rij-Safe, rijschool in Dordrecht, is dat mogelijk dankzij het concept 2toDrive. Simpel gezegd kun je met 16 en een beetje, leren rijden en vanaf je zeventiende verjaardag praktijkexamen doen bij het CBR. Daarna moet je tot je achttiende onder begeleiding rijden van een ervaren bestuurder. Waar je bij Rij-Safe de basis leert om veilig en zelfverzekerd over de weg te gaan, helpt 2toDrive jou daar nog verder mee. Wil je meer weten over 2toDrive of weten welke voorwaarden eraan verbonden zijn? Check dan deze site. Wil je gewoon meteen beginnen? Dat kan uiteraard ook door contact op te nemen met Rij-Safe, rijschool in Dordrecht!

Praktijkexamen en meer bij rijschool in Dordrecht

Na je rijlessen in Dordrecht ga je uiteraard examen doen om dat rijbewijs te bemachtigen. Naast het standaardpraktijkexamen, zijn er meer examens. Zo moet je uiteraard het theorie-examen doen, waarvoor we je uiteraard uitstekende theoretische kennis meegeven tijdens onze theoriecursussen. Maar er bestaat ook een tussentijdse toets, een soort proefexamen waarin je enerzijds kennis leert maken met de werkwijze van het CBR, maar ook vrijstellingen voor de bijzondere verrichtingen kunt behalen voor het daadwerkelijke praktijkexamen. Er zijn ook speciale examens voor mensen die al meerdere keren niet zijn geslaagd of mensen die kampen met faalangst. Meer weten? Kijk dan op website van het CBR.

We lichten je bij Rij-Safe ook graag in over de mogelijkheden bij onze rijschool in Dordrecht!

Goede rijschool in Dordrecht

Goede rijschool in Dordrecht gezocht, waar je veilig leert rijden tijdens de op maat gemaakte rijlessen?
Meld je dan nu aan bij Rij-Safe, rijschool in Dordrecht!