Selecteer een pagina

Rijles Zwijndrecht

Zelfverzekerd achter het stuur met rijlessen in Zwijndrecht

Opzoek naar rijles in Zwijndrecht waar je veilig leert rijden en waar de lessen helemaal op maat zijn gemaakt? Dat is Rij-Safe. Wij werken niet met vaste schema’s, maar zorgen ervoor dat de les aansluit bij wat jij kunt. Iedereen verschilt tenslotte van elkaar. Als dat betekent dat de lesstof vaker moet worden uitgelegd, is dat geen enkel probleem: een, twee of twintig keer, we gaan net zo lang door totdat jij de techniek onder de knie hebt. En uiteraard gaan we dan weer naar de volgende stap. Net zolang totdat je veilig en zelfverzekerd rijdt en zelfstandig achter het stuur kruipt na je lessen bij Rij-Safe, rijschool in Zwijndrecht.

Wij werken volgens de richtlijnen van het CBR*

 

Rijbewijs halen in Zwijndrecht en opfriscursussen

Je rijbewijs halen in Zwijndrecht of een opfriscursus volgen. Dat kan allemaal bij Rij-Safe. Voor zowel jongeren die 16,5 zijn en met 2toDrive hun rijbewijs halen, als mensen die op latere leeftijd dat ‘papiertje’ in handen willen hebben. Ook mensen die wel hun rijbewijs hebben, maar om wat voor reden dan ook eigenlijk niet meer de weg op durven, zijn welkom voor een opfriscursus bij onze rijschool in Zwijndrecht. Daarnaast geven we ook uitgebreide theoriecursussen van zeven avonden, waarin je uitstekend wordt voorbereid op het theorie-examen. Je weet niet alleen welke vragen ze stellen, maar snapt de theorie ook echt. Wel zo veilig, vinden we bij Rij-Safe, rijschool in Zwijndrecht.

Tien redenen om te kiezen voor Rij-Safe in Zwijndrecht

Veilig

Ervaren instructeur

Theoriecursus

Ook bij faalangst

Betrouwbaar

Veel geduld

Opfriscursussen

Goede tarieven

Maatwerk

Rijbewijs halen

Zoek je een goede rijschool in Zwijndrecht?

Begin dan nu met rijlessen bij Rij-Safe! Wij zorgen ervoor dat je veilig en zelfverzekerd in de auto zit. Neem contact op met onze rijschool in Zwijndrecht.